Меблі під замовлення для дому ОФС МЕБЛІ
Navigation
media

Час не стоїть на місці і сучасні технології зробили такі вироби більш доступними і приємними по ціні завдяки існуванню штучного каменю. Незважаючи на присутність у назві слова «штучний», такий камінь виробляється з натуральних складових: піску, мармурової крихти, смоли та органічних добавок. Тому Ви можете бути спокійними за здоров'я всіх домочадців, оскільки такі вироби екологічно безпечні.

Безперечними перевагами штучного каменю в якості матеріалу для виробництва предметів меблів є:
- Довговічність;
- Екологічність;
- Естетичність;
- Простота догляду.

Все більшою популярністю користуються саме стільниці зі штучного каменю, які найчастіше вибираються для кухонь і ванних кімнат. І в цьому немає нічого дивного, адже вони якнайкраще підходять для цього. Штучний камінь прекрасно себе почуває в різних кліматичних умовах, в т.ч. в умовах підвищеної вологості або перепадів температур, що так характерно саме для ванних кімнат і кухонь.
Такі стільниці чудово вписуються в інтер'єр, в якому б стилі була оформлена Ваша кухня або ванна кімната. Така стільниця поєднує в собі красу і практичність.

Існує величезний вибір варіантів кольору і фактури штучного каменю, завдяки чому можна легко підібрати відповідний варіант і перетворити будь-яку кімнату в стильну і зручну.

Завдяки безшовному з'єднанню окремих кам'яних елементів Ваша стільниця може бути виготовлена ​​будь-якої форми - прямокутної, круглої, овальної або асиметричною (наприклад, серцеподібної - для особливо романтичних людей).

Підіб'ємо підсумки і виділимо основні плюси стільниць зі штучного каменю:
- Гігієнічність (непориста поверхня легко миється після використання, тим самим не даючи шансів бактеріям і мікробам);
- Довговічність (такі стільниці стійкі до механічних пошкоджень та вологи, в більшості своїй вогнетривкі)
- Легко реставруються в разі пошкоджень (глибокі подряпини, відколи)
- Завдяки безшовному з'єднанню, стільниці абсолютно універсальні по стилю і дизайну
- Легкість у догляді (для її миття потрібно лише вода, губка і будь-яке (НЕ абразивну!) Миючий засіб). Можливо навіть оновлення кольору!
Таким чином, Ви переконалися, що для завершення образу Вашої кухні не вистачає саме стільниці зі штучного каменю, а значить Вам потрібно негайно звернутися до нас. Наші менеджери нададуть професійну допомогу у виборі кольору, фактури і форми ідеальної стільниці.

  • May 11, 2017