Меблі під замовлення для дому ОФС МЕБЛІ
Navigation
media

…Стоп…


А давайте повернемося до первісної задачі (покликати дизайнера в гості).

Уявіть на хвилиночку, якби вашим натхненником ідей була ваша дитина! Так-так ... якби таку нелегку творчу роботу довірили йому! Як думаєте, він би впорався з цим завданням, перевершив би Ваші очікування - функціональна кухня, велика простора вітальня, затишні спальні і гостинна кухня-їдальня?


Ми хотіли б вам запропонувати свій варіант інтер'єру квартири очима дитини :

1. Як ви думаєте, як би виглядала ваша вітальня-зал - великий і зручний диван, модульна стінка для відео-аудіо техніки, пару крісел .... Помиляєтеся, в центрі кімнати стояв би великий «будиночок на дереві», мрія будь-якої дитини! Горка..ну куди ж без неї, адже на ній так весело проводити час. Гойдалки, не тільки для себе, а й про друзів теж не забудьте!))) М'які пуфи для відпочинку.

2. Що стосується їдальні, там буде стояти велика барна стійка. Відчути себе дорослим мріє кожна дитина, але в той же час все продумати - зробити невеликий подіум всередині, для зручності. Після веселих ігор і розваг, насолодитися смаком разом з друзями молочними коктейлями, морозивом з фруктами. Господар квартири (ваше чадо) приміряв би на себе роль бармена!

3. Кухня ... там все було б просто, без проблем, як у мами. На кухні встановлено обладнання, що дозволяє діткам поринути у дорослий світ і долучиться до спільного процесу приготування, наприклад пишних смачних млинців. А потім би разом їх «тріскати» зі смачним варенням або медом. На кухні все лаконічно і просто.

4. Спальня безумовно була б дуже цікавою! Там напевно не було б місця для письмового столу, вчити уроки ... це так нудно ж. Хлопчаки втілили б всі свої заповітні фантазії - це і морські пригоди, такий собі капітан на своєму судні або крутий замок, де ваш король перебував би в своєму королівстві!

5. Хоча дівчата б теж не відмовилися від такої ідеї, бути королевою-принцесою у своєму королівстві! Спальне ліжко у вигляді карети, які б барвисті добрі сни снилися б вашої принцесі на горошині!


Іноді в ідеях дитини є, безумовно, цікаві, легкі, без обмежень ідеї!
Прислухайтеся до своїх діток, до їхніх порад. Як говориться «вустами немовляти глаголить істина»!

Будьте щасливі!

  • May 11, 2017